Pages

Subscribe Twitter

donderdag 13 juni 2024

Jopen Craft Bier lanceert SEA Water

Deze zomer wordt extra verfrissend dankzij een wereldwijde primeur voor Jopen. In samenwerking met SEA Water, een pionier in duurzame watertechnologie, geeft Jopen een unieke draai aan het geliefde zomerse bier Life's a Beach.

Als eerste brouwerij ter wereld brouwt Jopen hun Session IPA met SEA Water, mineraalrijk drinkwater uit gezuiverd Noordzeewater. Dit innovatieve bier biedt niet alleen een heerlijke tropische smaakervaring, maar draagt ook bij aan het behoud van de biodiversiteit in onze zeeën.

SEA Water omarmt de oceaan als een onuitputtelijke bron van water en zuivert zeewater tot schoon, mineraalrijk drinkwater en maakt hierbij alleen gebruik van zonne- en windenergie. Omdat Jopen het wereldwijd groeiende drinkwatertekort serieus neemt en begrijpt dat natuurzuiver water essentieel is voor bierbrouwen, is de brouwerij met een hang naar innovatie op zoek gegaan naar een alternatief voor zoetwaterbronnen. Met een gedeelde passie voor innovatie en duurzaamheid is de samenwerking tussen Jopen en SEA Water ontstaan.

0 reacties:

Een reactie posten