Pages

Subscribe Twitter

dinsdag 18 juni 2024

Philips Hue lanceert decoratieve producten

Signify lanceert enkele gloednieuwe Philips Hue-lampen en app-functies die weer extra mogelijkheden bieden om de verlichting in jouw huis uit te breiden en te personaliseren. De nieuwste innovatie met een uniek design is de Philips Hue Twilight, een 3-in-1 nachtlamp die je biologische (slaap)ritme ondersteunt. Daarnaast wordt het Philips Hue Lightguide assortiment uitgebreid met vier nieuwe vormen – een kleine bol, een grote bol, een Edison- en driehoekige vorm - die gecombineerd kunnen worden met bijpassende lampvoeten in twee vormen. Tot slot breidt het Philips Hue gamma verder uit met enkele nieuwe plafondlampen en de Philips Hue Solo lightstrip, ideaal om grotere oppervlakken te verlichten met stijlvol indirect licht.

In de nieuwe Philips Hue Twilight nachtlamp huist een knap staaltje technologie omringd door een uniek design. Drie verschillende toepassingen zorgen voor een unieke beleving én ondersteunen ons biologische (slaap)ritme: slaap- en ontwaakverlichting, focusverlichting én sfeerverlichting. De lamp is verkrijgbaar in zowel wit als zwart en helpt je een regelmatige slaaproutine aan te houden, rustig in slaap te vallen en helemaal opgeladen wakker te worden.

Met twee afzonderlijk regelbare lichtbronnen bootst de Philips Hue Twilight het brede kleurenpalet na in zowel het ochtend- als avondlicht met unieke ColorCast-technologie. Gebruik het voorste licht als leeslamp en de achterste lichtbron om je slaapkamer te verlichten met een prachtige gloed. Het compacte ontwerp past gemakkelijk op een nachtkastje en is voorzien van twee aanpasbare knoppen om het licht te bedienen, naast de bediening via de Philips Hue-app. Met één knop blader je door zes nieuwe lichtscènes, zoals 'Opstaan' of 'Slaperig'. Met de andere activeer je de nieuwe ‘Sunset Go to Sleep’-automatisering, die een zonsondergang simuleert met een rijke mix van rode tinten, zodat je rustig en ontspannen in slaap kan vallen. Daarnaast kan je ook een ontwaakautomatisering instellen, waardoor het licht geleidelijk helderder wordt, zodat je zachtjes wakker wordt met de warme kleuren van de ochtendzon.

Na de lancering van de populaire Lightguide Ellipse-vorm kun je met de vier nieuwe Philips Hue Lightguide-lampen een unieke verlichtingservaring creëren. Gebruikers kunnen nu kiezen uit vijf hoogwaardige vormen van handgeblazen glazen lampen: kleine bol, grote bol, driehoekige, Edison en Ellipse-vorm. Hun eigentijdse ontwerp biedt een opvallende, moderne stijl in combinatie met alle slimme functies van Philips Hue. Deze lampen bieden een heel scala aan wit en gekleurd licht en zijn te bedienen met de Philips Hue-app. Je kan de Lightguide-lampen combineren met een nieuwe Philips Hue 3D-geprinte tafellampvoet. Plaats het op bijzet- of salontafels als een opvallend decoratief stuk om jouw interieur te verrijken. De lamp, die 3D-geprint is met behulp van bio circulaire materialen, is verkrijgbaar in de kleuren salie, zand en glanzend zwart.  

De nieuwe Philips Hue Solo lightstrip is ideaal om grotere oppervlakten met zacht, stijlvol indirect licht te verlichten. Vorm en buig verlichting naar wens met de nieuwe Philips Hue Solo lightstrip. Eenvoudig in gebruik en toegankelijk voor elke gebruiker, biedt het de flexibiliteit om licht toe te voegen op zelfs moeilijk bereikbare plaatsen. Met snijdbare versies van 3 m, 5 m en 10 m past hij subtiel in elke ruimte, zoals in kasten, op plafonds of muren, en langs trappen en vloeren, om elke ruimte te upgraden. Met 1700 lumen aan verbluffende lichtopbrengst, verlicht de lichtstrip je huis met oneindig veel kleur en puur wit licht (dankzij RGBWW LED's).

Philips Hue Datura plafondlamp met een ronde vorm en slank frameloos profiel verbetert het gevoel van ruimte overal in jouw huis, vooral in kamers met een lage plafondhoogte. Het plafondpaneel wordt geleverd met twee afzonderlijk regelbare lichtbronnen in wit en gekleurd licht die zowel een krachtig functioneel licht in de ruimte creëren, als een zachte plafondgloed.

Ook de nieuwe Philips Hue Tento plafondlamp biedt alle tinten warm tot koel wit en gekleurd licht om elke ruimte in je huis te verlichten. Met zijn slanke ronde ontwerp ziet het er overal goed uit en is het gemakkelijk te installeren in verschillende (functionele) ruimtes.  

Ook komt er een uitbreiding op het gamma Philips Hue slimme inbouwspots, die je de flexibiliteit bieden om overal in huis kleurrijk slim licht toe te voegen. Dankzij hun ongelooflijk dunne profiel zijn deze nieuwe spots eenvoudig te installeren en passen ze in kamers met verlaagde plafonds, zoals een slaapkamer, in de kelder, een woonkamer of een badkamer. Met maximaal 1150 lumen en een brede lichtstraal zijn ook deze Philips Hue slimme inbouwspots helder genoeg om je ruimte te vullen met licht en zorgen ze voor een perfecte lichtverspreiding over grote oppervlakken.

Tot slot kregen ook de bestaande GU10-spots een upgrade waardoor ze nu helderder schijnen. Ze bieden 400 lumen bij 4000k vergeleken met de 350 lumen van de vorige generatie. Bovendien maken de nieuwe GU10 lampen je smarthome weer een stukje energiezuiniger, dankzij een verbeterde levensduur van 25.000 uur (vergeleken met 15.000 uur) en een 50% lager stand-by stroomverbruik.

0 reacties:

Een reactie posten