Pages

Subscribe Twitter

woensdag 19 juni 2024

ACME: The Classic Tableware

Met veel trots lanceert Acme de 'Classic Tableware'. Een aanvulling op de bestaande Classic cup range, die bekend staat om zijn kwaliteit en functionele design. De nieuwe collectie borden en kommen is speciaal ontworpen om elke eetervaring naar een hoger niveau te tillen.
 
De Classic set is gemaakt van porselein dat op hoge temperatuur is gebakken, wat zorgt voor uitzonderlijke duurzaamheid en kwaliteit. Zoals we van Acme gewend zijn, is er bij het ontwerpen van het servies gefocust op vorm en functie. Zo is de vorm en rand van elk item zorgvuldig ontworpen om een moeiteloze ervaring te bieden bij het serveren, opruimen en stapelen.
 
De collectie bestaat uit borden en kommen in diverse maten en is beschikbaar in twee stijlvolle uitvoeringen: geheel wit en wit met donkerblauwe accenten. De klassieke kleuren zorgen ervoor dat de borden en kommen naadloos passen bij elke tafelschikking. Bovendien zijn alle borden en kommen per stuk verkrijgbaar, wat het mogelijk maakt om een set naar eigen behoeften en smaak samen te stellen.
 

0 reacties:

Een reactie posten