Subscribe Twitter

dinsdag 21 februari 2017

This is not a shaver!

Philips introduceert de nieuwste male grooming tool: Philips OneBlade. Mannen over de hele wereld zijn massaal gestopt met scheren; nog maar 9 procent van de mannen tussen de 18-24 jaar scheert zich dagelijks. Daar staat tegenover dat verschillende baard- en haarstijlen normaler zijn dan ooit. Stoppels en baardjes zijn de nieuwe norm. Met name mannen onder de 35 jaar wisselen regelmatig van stijl. Bovendien willen ze de vrijheid om een stijl te kiezen die op dat moment bij ze past… en dat is vaak nog een heel gedoe. Speciaal voor deze millennials met facial hair is OneBlade ontworpen.

Met slechts één blade kan iedere stijl gecreëerd worden. Het mesje maakt 200 bewegingen per seconde en scheert net zo gemakkelijk door lange krullen als een korte coupe. Het product is zowel droog als nat te gebruiken en zorgt op comfortabele wijze voor een trendy eindresultaat. Doordat OneBlade niet te dicht op de huid scheert, behoren wondjes of een geïrriteerde huid tot het verleden.

Philips OneBlade wordt geleverd met drie verschillende opzetkoppen, een waterbestendig handvat en een oplaadbare batterij. Het scheermesje is vervangbaar en gaat tot wel vier maanden mee.

Philips OneBlade is vanaf half februari verkrijgbaar bij diverse drogisterijen, electronicazaken en vanaf mei ook bij de supermarkt. Philips OneBlade heeft een adviesprijs vanaf 34,99 euro.

0 reacties:

Een reactie posten