Subscribe Twitter

dinsdag 8 mei 2018

Trendy touw-sandaaltjes

Het nieuwe Nederlandse merk Ebeachas introduceert een hippe touw-sandaaltjeslijn, die zomaar eens de zomer-trend van het jaar kan worden. De touw-sandaaltjes zijn uitgevoerd in frisse zomerse kleuren, te combineren met elke outfit. De handgemaakte ontwerpen van het merk voegen het beste uit 2 werelden samen; het waterafstotende karakter van een slipper, gecombineerd met het gemak van een sandaaltje. Dat hebben de ontwerpers van het merk slim bedacht.  Een prettig draagcomfort voor elk moment van de dag.

Het nieuwe Nederlandse merk Ebeachas brengt hippe touw-sandaaltjes op de markt. Waterafstotend, als bij een slipper, met het gemak van een sandaaltje. Het beste uit twee werelden, zo omschrijft ‘t merk het zelf. De handgemaakte sandaaltjes zijn vervaardigd uit slijtvaste en natuurlijke materialen om er lang plezier aan te kunnen beleven. De sandaaltjes zijn er in frisse zomerse kleuren en gemakkelijk te combineren met elk jurkje, rokje of (korte) broek. Als finishing touch worden de touw-sandaaltjes geleverd met twee beads.

Het merk geeft tevens aan dat de sandaaltjes wasbaar zijn op 30 graden, waardoor de frisse kleuren behouden blijven. Niet voor niets dat deze producten al te verkrijgen zijn op sites als bol.com en amazon.de. En uiteraard ook op de site van het merk zelf…ebeachas.com. Een zomersandaaltje, die alle ingrediënten in zich heeft om de zomertrend van dit jaar te worden.

0 reacties:

Een reactie posten