Subscribe Twitter

vrijdag 25 mei 2018

Krap half uur voor avondeten

We hebben steeds minder tijd om te koken maar willen tóch dagelijks verse en smakelijke maaltijden op tafel zetten. Een krap half uur per dag koken lijkt de maatstaf te worden in Nederlandse huishoudens. Stonden we in 1997 38 minuten in de keuken, in 2017 besteden we nog maar 28 minuten aan het bereiden van de dagelijkse maaltijd.

Met de introductie van 72 nieuwe, 73 verbeterde koelverse maaltijden én 33 nieuwe salades speelt Albert Heijn in op de behoefte om eindeloos te variëren met verse én tijdbesparende producten.

Alles vers bereid, met minder suiker - 30 miljoen minder suikerklontjes op jaarbasis - en veel groente. Om klanten te helpen de dagelijks aanbevolen hoeveelheid groenten te eten, staat het grammage groente duidelijk op de voorkant van de verpakking vermeld. Ook is kritisch gekeken naar de hoeveelheid verpakkingsmateriaal. Die is met 15 procent verminderd. De nieuwe en verbeterde maaltijden liggen vanaf nu in de winkel.

0 reacties:

Een reactie posten