Subscribe Twitter

woensdag 5 juli 2017

Fruitsappen met extra pit

Bewust eten en drinken is als elektrisch rijden maar dan voor je lichaam. Niet alleen lekker, maar op tal van manieren beter. innocent super smoothies komt daarom met een drietal super juices met fruit, groente en een flinke stoot vitamines (B1, B2, B3, B6, C en E).

De super juices worden in drie verschillende smaken geïntroduceerd: super green, super red en super orange. Met appel, peer, komkommer en een beetje gember is de super green variant cool en relaxed, als de sappige variant op een beetje frisse lucht. De super red is een mix van appel, framboos en kersen. Dit robijnrode juweeltje bevat gojibessen en vitamines om iedere drinker met twee goede benen uit bed te laten stappen. Super orange zit, je verwacht het niet, vol met (bloed)sinaasappels en bevat daarnaast acerola kersen en vitamines voor een fitte en zonnige dag. Voor je de deur uitrent om de dag te beginnen, heb je al een moestuin aan groente en fruit achter de kiezen.

innocent claimt de zomer met een nieuwe campagne waarmee ze het mensen gemakkelijk willen maken iets supers voor zichzelf te doen. De campagne speelt in op het feit dat je geen groots en meeslepend leven na hoeft te streven om je fantastisch te voelen.

De nieuwe super juices kun je exclusief bij Albert Heijn vinden met een RRP 2,59 euro voor een 750ml fles.

0 reacties:

Een reactie posten