Subscribe Twitter

dinsdag 11 juli 2017

Babboe verwelkomt een kleintje

Babboe viert feest want Babboe heeft er een kleintje bij. De nieuwste Babboe bakfiets, de Babboe Mini, is de eerste bakfiets van Babboe die korter is dan een standaard tweewielbakfiets. De Babboe Mini biedt plaats voor één of twee kinderen en is hiermee het kleinste familielid van de Babboe-familie.

De slogan ‘Van ouders, voor ouders’ heeft Babboe niet voor niets. Met de ontwikkeling van de Babboe Mini heeft Babboe gehoor gegeven aan de vraag van ouders om een bakfiets op de markt te brengen die net zo wendbaar is als een normale fiets, maar korter dan de standaard tweewielbakfiets.

De Babboe Mini heeft een compacte bak en is daardoor korter dan een standaard tweewielbakfiets. Hierdoor stuurt de bakfiets licht en direct en dit maakt de Babboe Mini enorm wendbaar. Het lijkt nog meer alsof je op een normale fiets fietst. Je fietst eenvoudig door al het drukke verkeer heen, waardoor de Babboe Mini uitermate geschikt is voor in de stad. Bovendien is de Babboe Mini eenvoudig te parkeren in een fietsenstalling, schuur en garage, of zelfs voor het huis.

Het vervoeren van twee kinderen is in de Babboe Mini geen enkel probleem. Ondanks dat de Babboe Mini kleiner is dan een standaard tweewielbakfiets -zoals de Babboe City -heeft de bakfiets toch ruimte genoeg voor twee kinderen óf een baby in de speciale Maxi-Cosi drager.

Naast de normale Babboe Mini is de bakfiets ook verkrijgbaar met elektrische trapondersteuning. De Babboe Mini-E beschikt over trapondersteuning met 8 standen en de motor in het achterwiel. De Babboe Mini Mountain heeft een zeer krachtige Yamaha middenmotor met een Nuvinci onderhoudsvrije en traploze versnelling. Ideaal wanneer je lange afstanden wilt fietsen of in een heuvelachtig gebied woont.

0 reacties:

Een reactie posten