Subscribe Twitter

dinsdag 25 juli 2017

Albert Heijn introduceert productscanner

‘Welke ingrediënten zitten in dit product? Waar komt het vandaan? Wat kan ik er allemaal mee maken?' Dit zijn vragen die klanten bezighouden als zij boodschappen doen.

Het antwoord op al deze vragen maakt Albert Heijn vanaf deze week in één oogopslag inzichtelijk met de introductie van de AH Productscanner. Dat is een app die klanten met behulp van augmented reality informatie geeft over ingrediënten, voedingswaarden, allergenen, recepten en herkomst van AH eigen merk-producten.

De AH Productscanner werkt met augmented reality, een technologie die de realiteit en de virtuele wereld met elkaar verbindt. Na het scannen van de voorkant van het product met de telefoon-camera zien klanten op een aantrekkelijke en laagdrempelige manier gegevens over ingrediënten, allergenen, voedingswaarden en herkomst. En omdat veel mensen elke dag puzzelen met de vraag ‘Wat eten we vandaag?’ geeft de app ook inspiratie met een lekker en makkelijk te maken Allerhande-recept.

De AH Productscanner-app is vanaf vandaag beschikbaar voor iOS en Android. In de eerste fase kunnen 35 producten uit het vlees-, vis-, kip-, en vleeswarenschap worden gescand. Deze producten krijgen een sticker op de verpakking die verwijst naar de AH Productscanner. Het aantal scanbare producten wordt de komende tijd stap voor stap uitgebreid naar alle AH eigen merk-producten.

0 reacties:

Een reactie posten