Subscribe Twitter

woensdag 26 juli 2017

De Bijenkorf Bee&Bee

De Bijenkorf introduceert: de Bijenkorf Bee&Bee, de meest bijzondere Bed & Breakfast van Nederland. Gelegen in hartje centrum, een onderkomen van duizenden m2, het winkelcentrum op 0 meter, gratis Wifi, een privé restaurant, een uitgebreide bibliotheek, comfortabele handdoeken en badjassen van biologisch katoen die je bij de check out meekrijgt.

Wie altijd al heeft gedroomd van een nacht doorbrengen in de Bijenkorf, krijgt nu de kans. Voor 250,- euro voor 2 personen per nacht inclusief ontbijt, is deze Bee&Bee te reserveren. Ieder filiaal opent voor 1 nacht in augustus haar deuren.

Directeur Marketing & Communicatie, Marjolijn Meynen: “Door de jaren heen ontvangt de Bijenkorf geregeld verzoeken om een nacht in de Bijenkorf door te brengen. Het spreekt tot de verbeelding om alleen door een groot warenhuis met allemaal mooie spullen te kunnen dwalen. Nu gaan we die droom voor 7 stellen in vervulling laten komen. De naam Bee&Bee is niet toevallig, want we doen dit voor het goede doel, de bijen.”

Tijdens de huidige campagne Let’s Bee Kind vraagt de Bijenkorf aandacht voor de bijenproblematiek en ondersteunt The Pollinators met 10% van de opbrengst van speciale Let’s Bee Kind collectie die in alle winkels en online verkrijgbaar is. De gehele opbrengst van de Bee&Bee wordt door de Bijenkorf verdubbeld en ook gedoneerd. Met de opbrengst ondersteunen The Pollinators lokale initiatieven in de stad waar de Bijenkorf is gevestigd.

De gasten zullen de sleutel van het filiaal van de storemanager ontvangen, er staat een personal shopper voor ze klaar, er is een luxe slaapplek gecreëerd op de winkelvloer en vroeg in de ochtend wordt een lekker ontbijtje gereserveerd met onder andere biologische honing.


En wie mocht verdwalen of de toiletten niet kan vinden in het donker, kan rekenen op de huismeester die de gehele nacht hen ten dienste staat.

0 reacties:

Een reactie posten