Pages

Subscribe Twitter

woensdag 28 april 2021

Eigen diepvriesmaaltijden

MasterChef en diepvries klinken als twee verschillende takken van sport, maar daar denkt Olivier Lieshout (27) anders over. Sinds kort bezorgt hij zijn handgemaakte diepvriesmaaltijden aan huis in Amsterdam en Utrecht.

In 2018 deed Olivier mee aan het TV-programma MasterChef, een kookwedstrijd voor hobbykoks, waar hij eindigde als 6e. Vervolgens begon hij een eigen catering bedrijf en werkte daarnaast als kok bij het Amsterdamse restaurant Wijmpje Beukers. 

Tijdens de sluiting van de horeca zette hij met veel creativiteit zijn passie voort, door zelfgemaakte maaltijden te verkopen aan vrienden en kennissen. Na alle enthousiaste reacties besloot Olivier om uit te breiden tot een heus bedrijf: Ollies Meals.

Ollies Meals moeten er voor zorgen dat mensen altijd iets echt lekkers in de vriezer hebben liggen voor de momenten dat ze zelf geen tijd of energie hebben om uitgebreid te koken. Hierbij ligt de focus op jonge werkenden en kleinere huishoudens waar vaak voor één of twee personen wordt gekookt.

0 reacties:

Een reactie posten