Pages

Subscribe Twitter

woensdag 21 april 2021

Grolsch komt met Viper Hard Seltzer

 

Viper Hard Seltzer wordt groot gelanceerd in de Nederlandse markt. Het is de eerste hard seltzer in Nederland die naast blik ook in fles verkrijgbaar is én met een commercial op televisie te zien is.

Viper is inmiddels te vinden bij alle grote Nederlandse supermarkten en zodra het weer kan is het ook bij veel horecagelegenheden verkrijgbaar. Vanaf deze week is het drankje ook op televisie en online niet te missen: de hard seltzer wordt landelijk onder de aandacht gebracht door een grote campagne.

Viper Hard Seltzer is een heldere, licht alcoholische drank, gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Het bestaat uit bruiswater, alcohol en een fruitsmaak en richt zich vooral op degenen die graag genieten van een alcoholisch drankje maar ook voorzichtig zijn met het consumeren van kunstmatige ingrediënten, suiker of veel calorieën. Viper is een gebrouwen hard seltzer en is beschikbaar in de smaken lime en cranberry. Het is glutenvrij en bevat geen conserveringsmiddelen en kunstmatige kleur- of zoetstoffen.

0 reacties:

Een reactie posten