Pages

Subscribe Twitter

vrijdag 2 april 2021

Nieuwe contactlenzen van Ace & Tate

Het Nederlandse brillenmerk Ace & Tate betreedt de snelgroeiende lenzenmarkt met haar eigen premium hydrogel daglenzen genaamd Contacts. De lenzen zitten in ‘s werelds dunste lenzenhouder, ontworpen voor maximale hygiëne, en dragen daarnaast ook bij aan een groener milieu.

De lenshouder is nog geen millimeter dik – ruim acht keer dunner dan standaard houders – en is gemaakt van 80% minder plastic. De plastic verpakking is gemaakt van oude lenzen en is 100% recyclebaar na gebruik. Deze nieuwe contactlenzen zijn een mooi voorbeeld van Ace & Tate’s ambities om te verduurzamen. Het einddoel is om een volledig circulaire bril te produceren.

De lenshouders zijn ontworpen met Smart Touch™ technologie voor simpeler en hygiënischer gebruik – essentieel in tijden van Covid-19. Bij het openen van de hoes steekt de buitenkant van de lens altijd uit, zodat de binnenkant niet aangeraakt hoeft te worden. Door deze houders te gebruiken is er drie keer minder kans op het overbrengen van bacteriën naar de ogen in vergelijking tot standaard lenzen.

Ace & Tate’s ‘Contacts’ zijn premium daglenzen voorzien van Smart Fit technologie die ervoor zorgt dat de lens en biomimetische materialen vochtig genoeg blijven. De randen met een Centraform design zorgen voor optimaal comfort. Bij een online bestelling met een recent voorschrift liggen de lenzen binnen no-time in de brievenbus.

0 reacties:

Een reactie posten