Pages

Subscribe Twitter

woensdag 14 april 2021

Kleinste GPS-tracker voor huisdieren

Een wispelturige Maine Coon kat of een avontuurlijke Labrador? Met de kleinste GPS-tracker voor katten en honden kunnen alle bewegingen van Nederlands populairste huisdieren nauwgezet worden gevolgd. 

GPS-specialist Spotter uit Bergschenhoek tekent voor de waterdichte prepaid tracker, die slechts 4 cm groot is en 21 gram weegt. Via desktop of de gratis app, geschikt voor iOS en Android, kunnen katten- en hondenbezitters de avonturen van hun huisdier volgen.

Vorig jaar zijn er maar liefst 40.550 meldingen van vermiste katten binnengekomen bij stichting Amivedi. Er is altijd een piek te zien tijdens de zomermaanden en rond oud en nieuw. Met een tracker is dit verleden tijd, aldus Wendy Hofma van Spotter. Je kunt zones instellen, zoals het huisadres, park of bos. Als de kat aankomt in deze zone of deze verlaat, ontvang je hier bericht van. 

De Pet Spotter kost € 89,95 en is verkrijgbaar via www.spottergps.com. De simkaart is inclusief en hoeft dus niet te worden aangeschaft. Het gebruik is prepaid dus er zijn geen abonnementskosten. Bij het gebruik zijn alle kosten inbegrepen.


0 reacties:

Een reactie posten