Pages

Subscribe Twitter

maandag 10 oktober 2022

Sealskin bekent kleur

Na vele jaren van vooral zilveren accessoires en douches in de Nederlandse badkamer, zijn het nu steeds vaker kleurrijke artikelen die de badkamer een nieuw elan geven.

Geheel in lijn met deze trend brengt Sealskin nóg meer kleuropties in haar populaire doucheserie Outline. Naast stoer matzwart en fris matwit brengt het merk nu ook een verfijnde matgrijze tint op de markt.

Ook nieuw is het chic geborstelde goud, ter aanvulling op het robuust geborstelde staal. Sealskin is daarmee het eerste A-merk in douches dat zo’n brede keuze aan kleurafwerkingen biedt in een volledige douchecabine-serie. Wat je stijl ook is, van traditioneel tot origineel, met de Outline van Sealskin is er nu altijd een passende oplossing.

De badkamer wordt steeds meer gezien als volwaardig onderdeel van het totale interieurontwerp. Daarom laat Sealskin haar producten, waaronder de Outline doucheserie, naadloos aansluiten op de interieurtrends. Hierdoor vormen alle ruimtes in huis tezamen een sfeervol, uniform geheel.

De Sealskin Outline douches zijn verkrijgbaar bij de betere sanitairspeciaalzaken in Nederland. Meer informatie over Outline is te vinden op www.sealskin.com.

0 reacties:

Een reactie posten