Pages

Subscribe Twitter

dinsdag 4 oktober 2022

Non-elektrische slimme matras

Het bekroonde slaapmerk Emma heeft naar eigen zeggen een nieuwe mijlpaal in haar innovatieverhaal gezet met de lancering van Europa's eerste slimme matras, de Emma Shift.

De Emma Shift, die gebruik maakt van geavanceerde Duitse technologie, heeft twee aanpasbare kamers die met de ingebouwde "Smart Valve" door een draai aan de knop kunnen worden aangepast om de stevigheid of zachtheid van het matras aan te passen aan de exacte voorkeur van de slaper. De integratie van de twee kamers betekent dat koppels de matras kunnen aanpassen aan hun favoriete slaaphouding zonder hun partner te storen.

Deze individuele aanpasbaarheid betekent ook dat de Emma Shift kan worden gebruikt in gevallen waarin een persoon tijdelijke of permanente fysieke behoeften heeft, zoals rugpijn, zonder het comfort van de ander te belemmeren. Bovendien wordt de interne kerndruk van de Emma Shift gecontroleerd door het lichaamsgewicht en de bewegingen, waardoor gevoelige gebieden voortdurend worden gestabiliseerd en ondersteund.

0 reacties:

Een reactie posten