Pages

Subscribe Twitter

dinsdag 11 oktober 2022

Hakkenschoenen voor iedereen

Steeds meer mensen voelen zich vrijer om te dragen wat ze willen. Voor steeds meer modeliefhebbende mannen, vrouwen, non-binaire mensen en transpersonen met een grote schoenmaat geldt dan ook dat ze graag op hakken lopen. Dat brengt uitdagingen met zich mee, want mooie en betaalbare hakken vind je vaak nog alleen in kleine vrouwenmaten.

Daarom lanceert Scapino een speciale hakkenlijn: INTO FORTY SIX. De collectie bestaat uit vier unisex modellen, ontworpen voor iedereen met schoenmaat 42 of groter die op prachtige betaalbare hakken wil lopen. Voor de introductie van deze collectie werkt Scapino samen met rolmodellen die de weg vrijmaken om aan te trekken wat je wilt zoals Mark Bryan en Miss Cartier.

Altijd al gefascineerd door vrouwenkleding en -accessoires, trok fashionicoon Mark Bryan zes jaar geleden voor het eerst een kokerrok en pumps aan. En sindsdien doet hij dat bijna dagelijks, op straat en naar zijn werk als ingenieur. Mark combineert graag hoge hakken met zijn hybride stijl, die bestaat uit kleurrijke rokken en traditionele herentops, en deelt deze ook met de wereld via zijn Instagram account.

0 reacties:

Een reactie posten