Pages

Subscribe Twitter

maandag 22 juli 2024

elementrē lanceert nieuwe tinted SPF

elementrē, het Zwitserse huidverzorgingsmerk dat in Nederland exclusief verkrijgbaar is bij Cosmetique Totale, kondigt haar nieuwste productlijn aan: de elementrē Mineral Sun Protection SPF50+.

Voor de moderne consument die de huid goed wil beschermen tegen de zon, maar niet zonder make-up door het leven wil gaan. Dit nieuwe product combineert de voordelen van een minerale zonbescherming met het gemak van foundation en de perfecte dekking voor dagelijks gebruik.

De elementrē Mineral Sun Protection SPF50+ is verkrijgbaar in drie verschillende varianten met een tintje (light, medium, tan) en één non-tinted variant. Van lichte tot diepe huidtinten, er is een perfecte match voor iedereen.

De Mineral Sun Protection SPF50+ is ontwikkeld met de nieuwste technologieën op het gebied van huidverzorging en zonbescherming. Het product biedt een EU-gecertificeerde breed spectrum SPF 50+ bescherming tegen schadelijke UV-stralen, terwijl het tegelijkertijd een egale, natuurlijke dekking biedt die de huidteint verbetert en imperfecties minimaliseert.

De zonnecrème bevat pure minerale filters, die een barrière op de huid vormen waar schadelijke UV-stralen op weerkaatsen. Hierdoor ben je meteen beschermd na het insmeren. De natuurlijke tinten passen naadloos bij elke huidskleur en zorgen voor een egale teint zonder witte waas.

Intense hydratie van de huid waardoor deze zacht en soepel blijft én een matte finish… beter kan niet! De parfum-vrije crème zorgt voor een fijne glow en gaat een glimmend gezicht tegen.

0 reacties:

Een reactie posten