Pages

Subscribe Twitter

maandag 1 juli 2024

Ecologische haarproductenlijn voor krullen

Milou de Nijs, oprichter van de kapperszaak Purelou met vestigingen in Tilburg, Den Bosch en Breda, is een crowdfunding gestart om haar eigen haarproductenlijn voor krullen te lanceren VOAM. De haarproducten van VOAM zijn ecologisch en speciaal ontwikkeld voor de verzorging van krullen.

In 2016 opende ondernemer Milou de Nijs haar eerste Purelou Kapsalon in Tilburg, de Purelou zaken zijn gespecialiseerd in krullen en maken uitsluitend gebruik van ecologische producten.

De Nijs heeft inmiddels 11 producten ontwikkeld, voor reiniging, styling en verzorging. De producten zijn met de hand ontwikkeld, met lokale ingrediënten uit Europa en zonder proefdieren. Daarnaast worden de producten verpakt in 80% gerecycled materiaal: “Dit zijn allemaal belangrijke onderdelen, zo zorgen we dat de huid verzorgd blijft zonder de schadelijke effecten van chemicaliën”

De producten worden online en in de Purelou kapsalons al kleinschalig verkocht, maar voor de officiële lancering is de Nijs een crowdfunding gestart via CrowdAboutNow.

0 reacties:

Een reactie posten