Pages

Subscribe Twitter

vrijdag 19 mei 2023

Uitschuifbare sauna

KLAFS heeft naar eigen zeggen een uniek saunaconcept ontwikkeld, de S1 SAUNA: een uitschuifbare saunacabine, die met één druk op de knop van kastformaat, met een diepte van slechts 60 cm, uitzoomt tot een volwaardige sauna van 1,60 m diep. Hierdoor past de S1 SAUNA in vrijwel elke ruimte van het huis.

Om ervoor te zorgen dat de sauna ook perfect bij het interieur past, is de S1 verkrijgbaar in diverse buiten- en binnenbekleding, waaronder nieuw elegant zwart. K

De S1 is wereldwijd de eerste sauna, die zich met een druk op de knop in- en uitschuift - net als de zoomlens van een camera. Ingeschoven heeft de S1 SAUNA een diepte van slechts 60 cm – niet dieper dan een normale wandkast. Uitgeschoven biedt de S1 met 1,60 m diepte veel ruimte voor een ontspannen en volledige saunabeleving. Na gebruik wordt de sauna weer ingeschoven en biedt de vrijgekomen ruimte plek voor andere doeleinden. De S1 maakt saunabaden, en daarmee de zorg voor een goede gezondheid en welzijn, ook beschikbaar voor saunaliefhebbers die in kleinere woningen of appartementen wonen.

De drijvende kracht achter deze bijzondere saunabeleving is de eMove-technologie. De sauna bestaat uit drie elementen, die volledig in elkaar passen en synchroon in- en uitschuiven. Door een druk op de knop verandert de S1 SAUNA vanuit ruststand met de afmetingen van een wandkast in slechts 20 seconden in een functionele sauna. De uiterst compacte en toch krachtige kachel komt bij het uitschuiven automatisch uit zijn berging onder de bank vandaan. Een intelligent veiligheidsconcept ‘eMove Safety Control’ stopt de cabine als er iets in de weg zit of als de kachel nog niet is afgekoeld. Daarnaast kan de kachel alleen worden gestart als de S1 volledig is uitgeschoven. De S1 SAUNA is een volledig gesloten, mobiel systeem, dat indien nodig net als een kast kan worden verplaatst of kan meeverhuizen.

0 reacties:

Een reactie posten