Pages

Subscribe Twitter

vrijdag 26 mei 2023

Kinderwagen in beperkte oplage

Joolz en Filling Pieces lanceren een limited edition kinderwagen, geïnspireerd op het iconische Filling Pieces Varsity Jacket. Een echte sportklassieker en geliefd streetwear item dat je herinnert aan de mensen die je bijstaan, wat er ook gebeurt. De merken maken hierin de vergelijking tussen het ouderschap en een sportwedstrijd met hoge inzet, waarbij je volledig vertrouwt op je teamgenoten en hun belangrijke rol erkent.
 
 De lancering van de kinderwagen, die plaatsvindt in de Filling Pieces flagship store in Amsterdam, heeft tevens het doel om mensen samen te brengen en het community-gevoel kracht bij te zetten.
 
Samen hebben de merken de iconische Joolz Geo3 opnieuw vormgegeven door middel van fijne details, waaronder een co-branded geborduurd kunstleren bumper en stuur, evenals lichtbruine wielen die doen denken aan sneakers. Elke premium kinderwagen is geproduceerd met duurzame stoffen gemaakt van gerecyclede plastic flessen, is versierd met opvallende, met de hand ontworpen patches en wordt geleverd met een bijpassend paar limited Joolz x Filling Pieces babysneakers.

Dit project is het resultaat van twee unieke Amsterdamse merken die samenkomen en de kloof tussen families en mode overbruggen. Joolz is een premium kinderwagenmerk dat zich inzet om de volgende generatie ouders sterker te maken. Ouders die vastbesloten zijn om een betere wereld voor hun kinderen te creëren. Door slimme en bewuste producten te creëren helpt het merk ouders om zich in balans en comfortabel te voelen en in controle te blijven over hun eigen leven.
 
Door samen te werken met Filling Pieces kon een gezinskinderwagen worden gecreëerd die ouders inspireert om hun eigen dream team te vormen. Op deze manier wordt het 'samen sta je sterk'-gedachtegoed ook aan de achterkant geleefd. Getalenteerde teams van ontwerpers in Amsterdam en hoogwaardige productieteams in heel Europa zetten creativiteit, cultuur en design in als hulpmiddel voor positieve verandering, met als doel om een wereld te creëren waar diversiteit gevierd wordt en verschillen ons verenigen.

0 reacties:

Een reactie posten