Subscribe Twitter

vrijdag 5 mei 2017

Zitzak die zichzelf oppompt

Zitzakken die je zonder pomp kan vullen met lucht waren dé hype van zomer 2016. Jammer genoeg sloeg niet iedereen erin zijn zitzak even vlot op te blazen. Daarom bedacht Coolado een nieuw systeem: een loungebag met ingebouwd en uitneembaar minipompje dat de zitzak automatisch oppompt.

Het ingebouwde pompje blaast de zitzak binnen twee minuut automatisch op, zegt Christos Koptsidis van Coolado. 'Geklungel met het leeg laten lopen en oprollen van de zitzak is ook verleden tijd, want het pompje zuigt hem automatisch weer vacuüm.'

Met de twee extra aansluitingen kan je het pompje ook met al je andere inflatables gebruiken. Het pompje ter grootte van een blikje cola, weegt samen met de zitzak nog geen twee kilogram dus je kan de loungebag makkelijk overal meenemen.

De zitzak komt overal van pas, want hij is geschikt voor elke ondergrond: geen dun kampeermatrasje meer in de tent, nooit meer op een troon van lege bierbekers zitten tijdens een festival en overvalt je schoonfamilie je met een verrassingsbezoek dan tover je in een handomdraai een extra zitplek tevoorschijn. Je kan zelfs op het water drijven met de lounge bag!

0 reacties:

Een reactie posten