Pages

Subscribe Twitter

woensdag 7 augustus 2024

Sportmerk On lanceert de Cloudsurfer Next

Het Zwitsers sportmerk On lanceert de Cloudsurfer Next, een nieuwe hardloopschoen voor een moeiteloos maar dynamisch loopgevoel. Dankzij de CloudTec Phase met een wendbare voorvoetrocker zorgt de schoen voor zowel zachte landingen als een soepele afrolbeweging van hiel tot voorvoet.

De Cloudsurfer Next is speciaal ontworpen voor een moeiteloos, maar toch dynamisch gevoel tijdens het hardlopen. Door de nieuwe CloudTec Phase-tussenzool heeft de schoen een verbeterde demping. De wendbare rocker in de voorvoet versoepelt het landen en afzetten. Deze techniek zorgt voor een natuurlijke afrolbeweging van de voet voor een soepele en responsive run.

Het bovenwerk van de schoen is geïnspireerd op de eerdere Cloudboom Echo-serie. Dit is geweven, wat zorgt voor een ademende en lichtgewicht schoen met een naadloze pasvorm en comfort voor een breed scala aan verschillende voetvormen. De vernieuwde rubberen pads onder de schoen zorgen voor hoge tractie en grip bij zowel droge als natte omstandigheden.

De Cloudsurfer Next is vanaf 6 augustus verkrijgbaar op www.on.com en via geselecteerde retailers. De verkoopprijs is 160 euro.

0 reacties:

Een reactie posten