Pages

Subscribe Twitter

vrijdag 9 augustus 2024

Hello Little One

Compact genoeg voor dagelijks gebruik, maar ook ruim genoeg voor persoonlijke expressie: met F250 SONNY krijgt de iconische F52 MIAMI VICE van de tassenfabrikant uit Zürich er een klein broertje bij. De kleine shopper gemaakt van de mooiste gebruikte vrachtwagenzeilen, voor creatieve geesten en alle andere individualisten.

Net als zijn grotere rolmodel is de F52 MIAMI VICE – de vrachtwagenzeil-versie van de universele papieren draagtas – ook de F250 SONNY teruggebracht tot de essentie: twee handvatten, één hoofdcompartiment, dat is alles. Het ontwerp en de vorm weerspiegelen het origineel. Extra handvatten, alternatieve manieren om hem te dragen en dergelijke zijn dus bewust achterwege gelaten. De eenvoudige optiek van de F250 SONNY is een perfecte uitdrukking van de individualiteit van de eigenaar, want elke tas is uniek in zijn soort, gemaakt van de mooiste gebruikte vrachtwagenzeilen.

Minder is vaak meer dan genoeg: De F250 SONNY is een ideaal formaat voor ongecompliceerde alledaagse situaties waarin je niet veel mee wilt nemen, maar ook niet met lege handen wilt staan. Voor een werkdag in de stad is er voldoende ruimte voor een bidon, waardevolle spullen, trui en het notitieboekje. De F250 SONNY is eveneens de tas bij uitstek voor lichtgewicht vrijetijdsactiviteiten: voor een spontane wandeling over de rommelmarkt, een middagje zwemmen of een bezoek aan het museum

In zekere zin zou je kunnen zeggen dat hij boven zijn gewicht uitsteekt. Hij is opvouwbaar, robuust en kan, dankzij de duurzame vrachtwagenzeilen, ondanks zijn formaat behoorlijk wat lading dragen. Opgevouwen past de F250 SONNY in bijna elke kleine nis en wacht geduldig op zijn volgende uitje als een kleine maar onmisbare blikvanger.

0 reacties:

Een reactie posten