Pages

Subscribe Twitter

donderdag 1 augustus 2024

Albert Heijn opent 80e winkel in België

Albert Heijn opende onlangs in Lebbeke de 80ste winkel in België. Tijdens de feestelijke opening werd het lintje doorgeknipt door de Vlaamse voetballegende Jean-Marie Pfaff. Albert Heijn is sinds 2011 actief in België met een mix van fysieke winkels en het thuisbezorgen van boodschappen.

Albert Heijn Lebbeke is tevens de tweede winkel van ondernemer Nick Rogmans. Samen met zijn enthousiaste team staat hij iedere dag klaar voor de klant. Ook deze winkel zal straks bekend staan om veel vers, goede service, kwaliteit en betaalbare producten.

Uiteraard heeft de nieuwe winkel een ruim opgezet versplein met een groot assortiment aan groente en fruit. Gemakkelijk kiezen voor vers, gezond en lekker eten kan er altijd, mede dankzij een brede selectie ultra verse maaltijden, verspakketten en maaltijdsalades. Bij de bakkerij komt de hele dag door heerlijk vers afgebakken brood uit de oven. Je vindt er ook lekkere taarten, gebak, koek en chocolade. Voor ontbijt, lunch en borrel is er een extra groot aanbod aan vleeswaren, kaas, worsten, tapas, olijven, salades, noten, olijven en andere borrelhapjes.

0 reacties:

Een reactie posten