Pages

Subscribe Twitter

maandag 13 mei 2024

Veilige en trendy zwemvesten voor kids

Voor ouders die de voorbereiding op waterpret graag eenvoudiger willen maken, introduceert UV-Fashions de nieuwe zwemvesten van EasySwim. Deze handige drijfvesten zorgen ervoor dat kinderen in no-time klaar zijn voor een duik in het water. En dankzij de samenwerking met JUJA is de zwemkleding niet alleen veilig en functioneel, maar ook een mode-item waarin kids graag gezien willen worden.

Veel zwemscholen zetten de EasySwim zwemvesten in ter ondersteuning tijdens zwemlessen. Daarnaast zijn ze ideaal voor recreatief gebruik, zoals bij waterpret op vakantie. De pakjes bieden drijfondersteuning en bevorderen een gevoel van veiligheid en comfort in het water. Ze zijn gemaakt van zacht, sneldrogend neopreen en ontworpen om kinderen zelfvertrouwen te geven in het water. Door de unieke constructie van de vesten kunnen kinderen vanaf 2,5 jaar op deze manier vrij bewegen en leren ze op een natuurlijke en speelse manier zwemmen.

Veiligheid en bescherming zijn cruciaal voor jonge waterratjes. Als ouder wil je niet alleen dat je kleintje veilig is in het water, maar ook goed wordt beschermd tegen de straling van de zon. De gevoelige huid van kinderen vraagt om extra zorg, vooral tijdens activiteiten in en rondom water. EasySwim zwemvesten bieden niet alleen drijfondersteuning, maar ook UPF50+ UV-bescherming om de tere huid van je kind te beschermen tegen schadelijke zonnestralen. De vesten zijn ontworpen met veiligheid als prioriteit en stellen ouders gerust terwijl de kinderen kunnen genieten van het water.


0 reacties:

Een reactie posten