Pages

Subscribe Twitter

maandag 27 mei 2024

Bambix terug in Nederland

Beertje Bambix keert terug naar Nederland. Met droge pap, kant-en klare drinkpap én de beroemde berenkoekjes is Bambix weer als vanouds de keuze voor opgroeiende kinderen. Generaties lang was beertje Bambix vaste prik voor kinderen in Nederland. Zij groeiden op met de populaire koekjes en pap van het vertrouwde merk. Na bijna 10 jaar is het van oorsprong Nederlandse merk terug in supermarkten en online.

Met de herlancering van Bambix in Nederland keert het merk terug naar de oorsprong. Want Bambix begon al in 1896 in een melkerij in Zoetermeer waar de ondernemer Martinus van der Hagen startte met de productie van een moedermelkvervanger. In de jaren daarop groeide Bambix uit tot een geliefd en vertrouwd merk waar generaties Nederlanders mee opgroeiden. In 2015 verdween Bambix uit de schappen na een overname. Maar sinds kort is het oer-Hollandse merk met het Belgische Inex weer in handen van een zuivelfamiliebedrijf.

Bambix keert terug met bekende én nieuwe producten. Zo lanceert Bambix drie biologische droge pappen zonder toegevoegde suikers: bio rijstebloem voor kinderen van 4 maanden, fijne granen vanaf 6 maanden, en een multigranen pap voor kinderen vanaf 12 maanden. Naast de droge variant, introduceert Bambix ook handige vloeibare kant-en-klare drinkpapjes, die zijn verrijkt met 13 vitamines en mineralen. Ideaal bijvoorbeeld voor onderweg, zodat je niet meer hoeft te stoeien met het klaarmaken van een papfles op een drukke plek. Natuurlijk brengt Bambix ook de enige echte berenkoekjes terug in het schap, het tussendoortje voor kinderen vanaf 1 jaar, op basis van granen. Alle producten zijn afgestemd op de behoeften van iedere levensfase.

0 reacties:

Een reactie posten