Pages

Subscribe Twitter

vrijdag 9 juni 2023

Samsung Bespoke Jet AI

Samsung kondigt de Samsung Bespoke Jet AI aan, de krachtige en snoerloze steelstofzuiger van het bedrijf, met een zuigkracht van 280W, een zelflegend en verbeterd All-in-One Clean Station en intelligente, op AI gebaseerde functionaliteiten.

De ultralichte motor, met een gewicht van slechts 150g, is de lichtste stofzuiger tot nu toe. Zo kan comfortabel gebruik worden gecombineerd met een 25 procent hogere zuigkracht en een 52 procent hogere reinigingsefficiëntie in vergelijking met het vorige model.
 
Om langer krachtig te kunnen reinigen zonder dat je hoeft te stoppen om op te laden, heeft de Bespoke JET AI een accuduur van 100 minuten, de langste looptijd van een enkele accu van alle draadloze steelstofzuigers van Samsung. De accu van 4.500mAh heeft 80% meer capaciteit dan het vorige model en is geoptimaliseerd om op een niveau van 70% te blijven presteren tot 500 cycli.

De Bespoke Jet AI zal beschikbaar zijn vanaf juni in een aantal wereldwijde markten, waaronder Australie, Europa en de Verenigde Staten.

0 reacties:

Een reactie posten