Pages

Subscribe Twitter

dinsdag 7 december 2021

Solar tuinverlichting populair

Solar verlichting is verlichting die wordt opgewekt door de zon. Dat maakt Solar tuinverlichting automatisch een hele duurzame en verantwoorde tuinverlichting. Overdag wordt de accu of batterij die aan de Solar tuinverlichting bevestigd is, opgeladen. In de avonduren, als het donker is buiten, geeft de batterij deze opgeslagen energie weer af. Hiervoor heb je geen aparte bedrading nodig.

De Solar tuinverlichting is uitgerust met een sensor. Op het moment dat de schemer intreedt, gaat de verlichting automatisch aan. De Solar tuinverlichting kan voor zes tot twaalf uur energie opslaan. En in sommige gevallen nog langer. Dat is onder andere afhankelijk van de soort lamp en de bijbehorende batterij. Je kunt er in ieder geval zeker van zijn dat het ruim voldoende lichturen zijn als je op een warme zomeravond in de tuin zit.

Aan de Solar tuinverlichting zitten geen kabels vast, je bent tenslotte niet aangesloten op het elektriciteitsnetwerk. Daardoor ben je ook helemaal vrij in je keuze waar je de Solar tuinverlichting plaatst.

Omdat de vraag naar Solar tuinverlichting de afgelopen tijd alleen maar toeneemt, is ook het aanbod steeds groter geworden. Zo zijn er spotjes die je aan de overkapping van je terras kunt bevestigen, maar je kunt ook kiezen voor moderne design lantaarns die je los in de tuin neerzet.

0 reacties:

Een reactie posten