Pages

Subscribe Twitter

woensdag 8 december 2021

Bijenkorf introduceert dinerbox

 

Speciaal voor de feestdagen introduceert de Bijenkorf een nieuwe service: een dinerbox met daarin alle ingrediënten plus duidelijke instructies om zelf thuis een feestelijk viergangendiner van culinair topniveau op tafel te zetten.

De gerechten zijn gemaakt door topchefs Tommy den Hartog (Restaurant 273), Michael van der Kroft (Tres), Wouter van Laarhoven (Alma) en Cas Pikaar (Pikaar), die elk een gang voor hun rekening namen.

De dinerboxen zijn van 8 t/m 17 december 2021 alleen online te bestellen voor 45 euro per persoon en worden op 23 december thuisbezorgd. Het diner bestaat uit coquilles als voorgerecht, een tussengerecht van knolselderij, eendenborst als hoofdgerecht en citroentaart na. De box bevat zowel kant-en-klare componenten als ingredieen, waardoor alle gerechten relatief eenvoudig en in weinig tijd te bereiden zijn door thuiskoks met enige kookervaring.

0 reacties:

Een reactie posten