Subscribe Twitter

dinsdag 25 april 2017

Albert Heijn biedt hulp via Messenger

75 procent van de Nederlanders eet te weinig groente. Toch zouden we volgens het Voedingscentrum 250 gram groente per dag moeten eten. Dat is voor velen een flinke opgave. Sterker nog, slechts een kwart van de Nederlanders krijgt het voor elkaar. We willen wel, maar redden gemiddeld net 127 gram per dag.

Dit blijkt uit het onderzoek ‘Hoe eet Nederland groente?’ dat Albert Heijn presenteert. Wat blijkt? Groente wordt vooral ’s avonds gegeten. Tijdens het ontbijt of de lunch komt groente veel minder aan bod. Bij ruim driekwart van de Nederlanders staat bij het avondeten groente op het menu. Gedurende de dag eet echter 46 procent van de Nederlanders nooit groente bij het ontbijt en 36 procent nooit bij de lunch. Ook eet slechts 8 procent van de Nederlanders groente als snack. Albert Heijn schiet te hulp met een nieuwe persoonlijke service via Facebook Messenger: de AH Groenteboost.

Met een persoonlijke digitale service via Facebook Messenger kan je vanaf donderdag 20 april direct in contact komen met het versteam van Albert Heijn. Deze online Groentecoaches voorzien je op verzoek van tips, leuke weetjes, inspiratiefilmpjes en natuurlijk recepten boordevol groente. Met als doel om te inspireren om ook gedurende de dag meer groenten te eten.

0 reacties:

Een reactie posten