Pages

Subscribe Twitter

vrijdag 23 september 2011

BCC favoriet voor aanschaf wasmachine

BCC is veruit favoriet onder respondenten die zich online oriënteren op een wasmachine. Dat blijkt uit de Web Performance Scan die WUA! in augustus uitvoerde. BCC was ook winnaar van het onderzoek in februari. De voorsprong op de concurrentie is sindsdien sterk vergroot. In totaal gaven de respondenten 226 beoordelingen over 60 verschillende websites.
BCC ziet de online vindbaarheid sterk stijgen. 70% van de respondenten bezoekt BCC.nl voor een wasmachine, tegenover 45% in februari. De website scoort de eerste plaats op de thema's Vindbaarheid, Doorgaan en Eerste Indruk. Maar liefst 35% van de respondenten wijst BCC uiteindelijk aan als favoriet.
Wehkamp eindigt opnieuw op de tweede plaats. 42,5% van de respondenten komt op de website terecht. Wehkamp.nl scoort vooral goed op Informatiewaarde en Eerste Indruk. Na 2 uur oriënteren kiest 5% van de respondenten voor een wasmachine van Wehkamp.
Wasmachine.nl stijgt van de vierde naar de derde plaats. De website wordt door 32,5% van de respondenten geraadpleegd. Goede scores zijn er vervolgens op de thema's Vertrouwen, Web Imago en Informatiewaarde. Wasmachine.nl krijgt 10% van de totale voorkeur.

0 reacties:

Een reactie posten