Pages

Subscribe Twitter

vrijdag 23 september 2011

Miele webwinkel in Hoorn

Als extra dienstverlening aan bestaande én nieuwe klanten start Het Keukenhuys in Hoorn dit weekend met een gloednieuwe Miele webwinkel. Nu internet, met name waar het gaat om het aankopen van allerlei keukenapparatuur, een steeds belangrijker plaats inneemt, is besloten met dit medium aan de slag te gaan. Daarmee is Het Keukenhuys de eerste speciaalzaak in West-Friesland die in samenwerking met Miele Nederland via een webwinkel naar buiten komt.
Natuurlijk blijft de winkel van Het Keukenhuys aan de Nieuwstraat in Hoorn het belangrijkste verkooppunt van de onderneming. Daarnaast zien Willem Helderman en Greet Postma van het Keukenhuys de nieuwe webwinkel vooral als een belangrijke aanvulling op het bestaande dienstenpakket. ‘Het komt voor dat keukenapparatuur na jarenlang intensief gebruik stuk gaat’, legt Willem uit. ‘Dan is tegenwoordig de stap naar het internet al bijna normaal geworden. Met een paar muisklikken en je hebt de apparatuur al in huis staan. Met deze webwinkel bieden we nu, als speciaalzaak, dezelfde voordelen aan. Het versterkt de relatie met de klant, die weet dat hij voor vragen of advies altijd bij ons terecht kan’.
Het grootste voordeel voor de klant zit hem vooral in het gemak waarmee hij de Miele apparatuur kan bestellen. Een vernuftig zoek- en vind systeem staat hierbij aan de basis. Naast een uitgebreide productinformatie, is er ook allerlei praktische informatie voorhanden zoals de afmetingen en de inbouwmogelijkheden. Dit alles uiteraard voorzien van diverse foto’s. ‘De klant kan nu ook geheel zelf bepalen wanneer hij gaat ‘winkelen’, vervolgt Willem. ‘De webwinkel is 24-uur bereikbaar. En apparaten die voor 12.00 uur besteld worden, kunnen dezelfde dag al worden afgeleverd. En om het nog makkelijker te maken, starten onze afleveringstijden vanaf 17.00 uur. En afhalen is ook mogelijk’.

0 reacties:

Een reactie posten