Pages

Subscribe Twitter

dinsdag 15 oktober 2024

Maaslander introduceert proteïne kaasreep

Maaslander lanceert als eerste een kaas met een hoog proteïnegehalte, met de vertrouwde volle en romige smaak. Maaslander Proteïne sluit perfect aan bij een gezonde en actieve levensstijl. Naast het hogere eiwitgehalte van 33 gram proteïne per 100 gram, bevat de kaas namelijk 40 procent minder vet in vergelijking met een 48+ kaas.

Maaslander Proteïne is er in een handige meeneemreep, plakken en geraspte kaas. Met deze innovatieve productlijn speelt Maaslander slim in op de grote vraag naar proteïne producten en bevestigt hiermee zijn positie als voorloper in de zuivelmarkt.
 
De vraag naar eiwitrijk voedsel is de afgelopen jaren sterk toegenomen, vooral door groeiende fitness- en gezondheidstrends. Afgelopen jaar steeg de waarde van proteïne zelfs met 44,5 procent. Binnen proteïne heeft zuivel het grootste marktaandeel, maar Maaslander Proteïne is de eerste binnen het kaas segment die zich hierop richt. Proteïne speelt een cruciale rol in het ondersteunen van spierherstel, gewichtsbeheersing en een gezonde levensstijl. Veel eiwitrijke producten zijn bewerkt, zoals proteïnerepen en eiwitpoeders. Maaslander Proteïne bevat uitsluitend natuurlijke eiwitten, wat het een gezonder alternatief maakt.

De nieuwe Maaslander Proteïne kaas bestaat uit drie varianten die elk inspelen op verschillende behoeften en voorkeuren. De Proteïne Kaasrepen zijn ideaal als snelle en voedzame on-the-go snack, de Proteïne Kaasplakken zijn geschikt voor een gezond ontbijt of lunch en de Proteïne Kaasrasp voegt een eiwitrijke twist toe aan maaltijden en is ideaal als smaakmaker in gerechten.

0 reacties:

Een reactie posten