Pages

Subscribe Twitter

maandag 29 april 2024

Bloomon lanceert limited edition vaas

Met Moederdag in aantocht kondigt online bloemist bloomon een exclusieve samenwerking aan met lifestyle-influencer en ondernemer Romy Boomsma. De creaties van bloomon x Romy Boomsma bestaan uit onder andere een limited edition keramieken vaas en een bijpassend voorjaarsboeket. De bloomon x Romy Boomsma vaas is vanaf vandaag in een beperkte oplage te koop.

Romy heeft een grote liefde voor bloemen en staat, onder andere door haar geliefde keramieken creaties, bekend als creatieve alleskunner. Tot nu toe waren Romy’s designs op keramiek niet te koop, maar daar komt verandering in. Exclusief voor bloomon ontwierp zij een kleurrijke vaas.

Deze keramieken vaas heeft een dromerig design en bestaat uit handgemaakte schilderingen van Romy. Iedere vaas is uniek en handgemaakt door Royal Goedewaagen Nederland. bloomon’s floral designers hebben voor Romy's vaas een bijpassend moederdagboeket samengesteld, gevuld met Romy's favoriete voorjaarsbloemen in zachte pastelkleuren.

De bloomon x Romy Boomsma vaas is vanaf vandaag in een beperkte oplage te koop via bloomon.nl. Bij aankoop van het bijpassende Original Romy's Florals boeket (32,95 euro) kost de vaas 54,95 euro. De vaas los kost 64,95 euro.

0 reacties:

Een reactie posten