Pages

Subscribe Twitter

vrijdag 22 december 2023

Duurzaam Alternatief voor Kerstbomen

Flexmastree introduceert een duurzaam alternatief voor traditionele kerstbomen met de lancering van hun herbruikbare kerstbomen. De Flexmastree, ontworpen voor meervoudig gebruik tot zes jaar, biedt een oplossing voor de jaarlijkse kap van kerstbomen en draagt bij aan CO2-reductie.

De Flexmastree is ontwikkeld met een uniek oppotsysteem dat het mogelijk maakt de boom te verplanten zonder de vitaliteit te schaden. Na de kerstperiode worden de bomen teruggebracht naar de kwekerij van Flexibilitree® voor verdere verzorging, waardoor de levensduur wordt verlengd en ze bijdragen aan het stedelijk groen.

Deze circulaire aanpak biedt niet alleen een duurzaam alternatief voor traditionele gekapte kerstbomen, maar is ook een actieve stap in de strijd tegen klimaatverandering. Na hun dienst als kerstboom worden de bomen geschonken aan (bos)projecten, waar ze verder groeien en CO2 blijven opslaan.

Flexmastree biedt verschillende soorten bomen, waaronder Picea omorika en Abies nordmanniana, maar ook unieke soorten zoals Sequoia sempervirens en Sequoiadendron giganteum, wat zorgt voor diversiteit in uiterlijk en grootte, geschikt voor verschillende stedelijke omgevingen.

0 reacties:

Een reactie posten