Pages

Subscribe Twitter

vrijdag 24 maart 2023

Lush Bath Bot

Het campagne- en actievoerend cosmeticamerk Lush is de uitvinder van de originele Bath Bomb. In 1989 bracht het merk de eerste Bath Bombs op de markt waardoor de ervaring van in bad gaan een upgrade kreeg.

Nu, anno 2023 lanceert Lush hun eerste techproduct: de Bath Bot, een hardware bath bomb met bijbehorende Lush-app die technologie gebruikt voor een bijzondere licht-, geluids- en kleurervaring die je zintuigen prikkelen in bad.

Het nieuwe product heeft een opvallende, koepelvormige convex speaker voor 180-graden geluid en fullspectrum LED-verlichting. Omring jezelf met audiobubbels en kleuren in het water (digital lavender, iced out pink, luscious red, emerald green, tranquil blue, sundial en verdigris) voor totale ontspanning en inspiratie.

De Bath Bot kan via bluetooth gekoppeld worden aan de Lush-app, die toegang geeft tot de Lush Bathe functie. In bad gaan wordt nog leuker en nog meer ontspannen met de afspeellijsten op Lush Bathe en geleide meditaties, functies binnen de Lush-app. Creëer met Bathe je eigen mood in de badkamer: kies je favoriete bath bomb en maak een ​​unieke afspeellijst die erbij past, selecteer een van de audiovisuele ervaringen en geef je over aan The Lush Sound Bath (Lush’ eigen podcast met host Aja Monet). Voor een extra badervaring kies je de afspeellijst met muziek van Lush Spa: leun achterover en geniet van een reeks muzikale suites geïnspireerd op rustgevende volksmuziek en het ontspannende getjilp van vogels. Deze nummers zijn speciaal samengesteld voor de Lush Spa-behandelingen. Met de Lush Spa-afspeellijst breng je Lush Spa naar je eigen badkamer.

0 reacties:

Een reactie posten