Pages

Subscribe Twitter

dinsdag 26 oktober 2021

Premium collectie badkameraccessoires

De nieuwe premium collectie badkameraccessoires Geesa Shift, ontworpen in samenwerking met ontwerpbureau VanBerlo, is vanaf nu verkrijgbaar.

De collectie springt in het oog door het iconische en minimalistische design.

Met Shift biedt Geesa een stijlplatform met een breed aanbod hoogwaardige badkameraccessoires in verschillende kleuren, materiaalafwerkingen en zelfs driedimensionale patronen. Architecten, interieurontwerpers en retailers wordt hiermee de vrijheid geboden de badkamer tot in detail volgens eigen visie te ontwerpen. Het tijdloze ontwerp van Shift, gecombineerd met de unieke mogelijkheid het uiterlijk te personaliseren, resulteert in een op maat gemaakte collectie voor elk project.

De haak vormt de basis van de collectie; een iconische monovorm, waarbij het basisvolume 20 graden omhooggeschoven is. Hierdoor ontstaat er een haakje. Deze herkenbare Shift vorm is doorgevoerd in de rest van de collectie. Het ontwerp van de nieuwe Shift badkameraccessoires toont een volmaakt minimalistisch design, dat typisch is voor het Nederlandse sanitairmerk Geesa. Door gemodelleerde, afgeronde randen is de serie vriendelijk en perfect geschikt voor in de badkamer.

0 reacties:

Een reactie posten