Pages

Subscribe Twitter

vrijdag 22 oktober 2021

AH breidt assortiment verspakketten uit


Albert Heijn introduceert zeven nieuwe ongesneden verspakketten en drie nieuwe gesneden verspakketten die bestaan uit herfstgerechten zoals Hollandse runderstoof, preikerrie-ovenschotel, wortelknolselderijstamppot en pompoenrollade.

De pompoenrollade is een vegetarisch spektakelstuk en bewijst dat je geen vlees nodig hebt om een lekkere, gezonde én voedzame herfstmaaltijd op tafel te zetten.

Albert Heijn introduceerde in 2004 het allereerste verspakket: erwtensoep. Inmiddels bestaat het assortiment uit een brede keuze aan soepen, maaltijdsalades, complete maaltijden en bijgerechten. In ieder verspakket zitten alle verse ingrediënten voor een gezonde maaltijd.

Er is een grote verscheidenheid aan verspakketten: van Mexicaanse burrito’s en Italiaanse lasagne tot Pad Thai, Chili sin carne, risotto en Marokkaanse couscous. Het aanbod is de afgelopen jaren flink uitgebreid, in totaal zijn er nu zestig verspakketten die wisselen met het seizoen. Gemiddeld zijn per winkel zo'n 28 verspakketten met ongesneden groenten en zes varianten met gesneden groenten verkrijgbaar. De populairste verspakketten zijn de Indiase curry madras, de lasagne en de tomatensoep.

0 reacties:

Een reactie posten