Pages

Subscribe Twitter

vrijdag 21 juni 2019

RoboVac 35C vooral stiller

Anker Innovations introduceert de RoboVac 35C in de Benelux. Deze slimme robotstofzuiger is volgens de fabrikant stiller dan zijn concurrenten en ook dunner. Hij gemakkelijk onder de meeste meubels door bewegen.

De RoboVac 35C met met Amazon Alexa of Google Assistant volledig hands-off bestuurd worden. Gebruikers kunnen zelf verschillende routes programmeren in de EufyHome-app. Voor gebiedsafbakening worden standaard magneetstrips meegeleverd.

Schoonmaken kan hij uiteraard ook. Het zogeheten 3-Point Cleaning System bestaat uit een grote borstel aan de voorkant en twee kleinere borstels aan de zijkanten. Het HEPA-filter voorkomt dat stofdeeltjes in de robotstofzuiger weer terug de ruimte ingeblazen worden.

De RoboVac 35C is verder voorzien van een krachtige li-ion-batterij waardoor hij ruim anderhalf uur aaneengesloten kan stofzuigen. De maximale zuigoppervlakte per acculading bedraagt 120 m².

De RoboVac 35C is per direct verkrijgbaar bij Coolblue. Binnenkort volgen bol.com en grote consumentenelektronicawinkels zoals de Mediamarkt en BCC. De robotstofzuiger is verkrijgbaar in de kleur zwart en heeft een verkoopadviesprijs van 249 euro.




0 reacties:

Een reactie posten