Subscribe Twitter

maandag 18 juni 2018

Receptenapp Slim Koken

De nieuwe 'Receptenapp Slim Koken' van het Voedingscentrum biedt naast recepten ook unieke hulpmiddelen om slimmer te koken. Ongeveer de helft van de Nederlanders tussen de 25 en 55 jaar maakt gebruik van een receptenapp op een mobiele telefoon of tablet. Het Voedingscentrum speelt met de nieuwe app in op die trend en gaat nog een stapje verder

Voorafgaand aan het ontwikkelen van de ‘Receptenapp Slim Koken’ is een behoefte-onderzoek gedaan onder 1.000 consumenten. Een ruime meerderheid van de respondenten geeft aan het belangrijk te vinden om te kunnen kiezen uit een grote hoeveelheid gezonde recepten die snel en makkelijk te maken zijn. Verder zijn het ontvangen van kookinstructies en de mogelijkheid om een eigen weekmenu samen te stellen populair. De ‘Receptenapp Slim Koken’ haakt in op al deze wensen.

De ‘Receptenapp Slim Koken’ biedt de unieke mogelijkheid om een gevarieerd weekmenu samen te stellen. Nadat je een aantal gerechten hebt gekozen, krijg je suggesties voor gezonde variatie voor de volgende dagen. De hoeveelheden zijn makkelijk aan te passen op maat voor jouw huishouden.

0 reacties:

Een reactie posten