Subscribe Twitter

vrijdag 20 april 2018

Samsung toont slimme keukenapparatuur

Op EuroCucina 2018 laat Samsung de volledige line-up aan inbouwapparatuur zien en toont het de laatste designtrends op keukengebied. Hierbij staat de slimme Dual Cook Flex centraal. Deze oven verdeel je eenvoudig in twee afzonderlijke bakgedeeltes, zodat je tegelijkertijd meerdere gerechten kunt bereiden.

In beide zones van de Dual Cook Flex kun je aparte temperaturen en tijden instellen. De geuren van het ene gerecht beĆÆnvloeden die van het andere niet, dus de smaak blijft volgens Samsung altijd optimaal. Daarnaast is het mogelijk om alleen het bovendeel te gebruiken voor kleinere maaltijden. Dat bespaart tijd en energie, want zo is de oven eerder voorverwarmd en het gerecht sneller klaar.

De Dual Cook Flex is geschikt voor het Internet of Things. Via de SmartThings-app kun je de oven bijvoorbeeld op afstand voorverwarmen en bedien je alle andere instellingen via je smartphone. Zo biedt de Cooking Guide je een keukenassistent die je de beste bereidingswijze en optimale temperatuur- en tijdsinstellingen adviseert. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is de ingrediƫnten en het soort voedsel invoeren.

0 reacties:

Een reactie posten