Subscribe Twitter

dinsdag 6 maart 2018

Sauzen zonder suiker

Waarom zou je je snacks in saus mét suiker dippen als het zonder suiker net zo lekker is? Albert Heijn introduceert vijf suikervrije snacksausvarianten gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten en vrije-uitloopeieren. Naast de suikervrije snacksausvarianten introduceert Albert Heijn ook een ketchup zonder toegevoegde suikers. Later dit jaar wordt de suikervrije snacksauzenlijn verder uitgebreid.

Naast de introductie van suikervrije varianten, ondergaat het snacksauzenschap een flinke metamorfose. De meest populaire snacksauzen zoals mayonaise en partysauzen krijgen meer ruimte en de AH Romige mayonaise (prijswinnaar consumentenbond, 2017) krijgt zes smaakvarianten. Zo wordt het schap aangevuld met de smaken olijf, citroen, yoghurt, truffel, cocktail en knoflook-peper. Daarnaast worden exclusief producten van Hellmanns, Kesbeke, Kraft, Marne en Saus.Guru aan het schap toegevoegd.

De metamorfose van het schap moet, door het toevoegen van (suikervrije) huismerk snacksauzen en nieuwe exclusieve merken, leiden tot meer inspiratie en een helpende hand bij het maken van de keuze voor een gezondere levensstijl.

0 reacties:

Een reactie posten