Subscribe Twitter

dinsdag 13 maart 2018

Paaseieren zoeken nog leuker

Deze Pasen wordt een innovatieve variant op deze eeuwenoude paastraditie gelanceerd, namelijk de Eggspressions Egg. Vier varianten melkchocolade eieren met opdruk van verschillende emoties.

Elk kind – jong of oud - is dol op Pasen vanwege al het lekkers dat op de Paastafel staat en de traditie van het paaseieren zoeken. De glimlachende gezichten van menigeen bij het vinden van de chocolade, dat is waar Libeert het voor doet. Deze Pasen wordt nog leuker – of er nu meegedaan wordt aan het zoeken van paaseieren of als je het gewoon leuk vindt om iemand iets cadeau te doen - want Libeert komt met onweerstaanbare en humoristische chocolade eieren.

De Eggspressions zijn beschikbaar in vier verschillende prints. Elke print is gebaseerd op een emoticon, met keuze uit hartjesogen, een grote glimlach, een muziek luisterend ei of het ei dat tranen in zijn ogen heeft van het lachen. Een leuk feitje: De twee meest gebruikte emoticons zijn deze met de ogen als hartjes en degene met tranen van het lachen.

De eieren van 100% Belgische chocolade worden volgens een geheim familierecept gemaakt en zijn van hoge kwaliteit. De chocolade heeft een volle en zachte textuur die heerlijk wegsmelt in de mond.

0 reacties:

Een reactie posten