Subscribe Twitter

woensdag 29 maart 2017

Een gloednieuwe protein super smoothie

Onder de ‘super smoothie’ vlag introduceert innocent twee zogenoemde protein super smoothies. De naam zegt het al, deze smoothie is een bron van eiwitten. En dat is goed voor je botten en helpt bij de spieropbouw. De smoothies zijn verkrijgbaar in de smaken berry en tropical.

De protein super smoothies zijn een mix van fruit, kokosmelk en proteïne uit soja-eiwit. Soja-eiwit is een eiwitsoort die zorgvuldig gekozen is om de smaak en textuur én is daarnaast plantaardig. De protein super smoothie geeft een steuntje in de rug om op gemakkelijke wijze een deel van je dagelijkse portie groente, fruit en gezonde plantjes binnen te krijgen. De proteïne helpt bij het herstel van je spieren en houdt de botten gezond en de vitamine C draagt bij aan de vermindering van vermoeidheid en moeheid. De smoothies zijn volledig lactosevrij.

De smoothies worden in twee smaken geïntroduceerd: super smoothie berry protein en super smoothie tropical protein. De berry protein variant is een krachtige smoothie vol aardbeien, frambozen, romige kokosmelk en soja-eiwitten. De tropical smoothie een mix van mango, perzik, ananas en limoensap. Ideaal om in volledige zen-modus te herstellen van je work-out.

De protein super smoothies zijn vanaf nu voor 2,69 euro verkrijgbaar bij Albert Heijn.

0 reacties:

Een reactie posten