Subscribe Twitter

woensdag 1 april 2015

Sneaker sloffen via Kickstarter

Het Nederlandse bedrijf Shopclub introduceert vandaag sneaker pantoffels op crowdfunding platform Kickstarter. Via de inzamelingsactie hoopt het bedrijf genoeg steun te krijgen om de eerste lijn met Sneapers te realiseren.

Speciaal voor liefhebbers van sneakers ontwikkelde het Nederlandse bedrijf de ultieme indoor sneaker. De sloffen combineren de hippe uitstraling van sportschoenen met de comfortabele voordelen van pantoffels. Onder de naam Sneapers introduceert het bedrijf nu via Kickstarter haar eerste lijn met sneaker sloffen. Sneapers is een samenvoeging van de Engelse woorden 'sneakers' en 'slippers'.

Het uiterlijk van de sneaker pantoffels is geïnspireerd op het ontwerp van een klassieke Amerikaanse sportschoen. Iedere pantoffel is uitgevoerd in een opvallend kleurenpalet en voorzien van een verborgen schuimrubberen zool voor extra comfort. Dankzij de anti-slip zool bieden Sneapers ook op gladde vloeren optimale grip.

Shopclub besteedde meerdere jaren aan de ontwikkeling van de eerste collectie Sneapers, bestaande uit 6 verschillende modellen. Via de crowdfunding campagne hoopt de van origine online retailer een bedrag van 20.000 euro in te zamelen om de eerste collectie sneaker sloffen beschikbaar te maken voor sneakerliefhebbers wereldwijd.

Geïnteresseerden kunnen een paar Sneapers bemachtigen door de campagne te steunen met een financiële bijdrage.

0 reacties:

Een reactie posten