Subscribe Twitter

maandag 2 maart 2015

Nieuwe broodbakmachine Panasonic

Panasonic heeft de SD-ZB2512 geïntroduceerd, een nieuwe broodbakmachine met drie extra bakmogelijkheden. Het apparaat maakt deel uit van de uitgebreide reeks kleine huishoudelijke apparaten van Panasonic voor een gezonde levensstijl. Met het nieuwste model kunnen gebruikers thuis gemakkelijk smaakvol rustiek zuurdesembrood, ambachtelijk brood en scones maken volgens hun eigen favoriete recepten.

De SD-ZB2512 heeft 33 verschillende bak- en deegmodi, waaronder nieuwe mogelijkheden voor het maken van rustiek zuurdesembrood. Dat kan dankzij het nieuwe proces voor langdurige fermentatie, dat het mogelijk maakt om natuurlijke ingrediënten te gebruiken en dat broden een heerlijke, lichtzure smaak geeft. Vanaf nu kunnen gebruikers ambachtelijke broden bakken met al hun favoriete ingrediënten, zoals kaas, kruiden of groenten. Voor de zoetere trek is er de modus voor het bakken van lichte, luchtige scones.

Daarnaast beschikt de SD-ZB2512 over alle standaardinstellingen, zoals die voor het bakken van wit-, rogge- en stokbrood, maar ook voor het maken van pizzadeeg.

De bijzondere kneedtechnologie van de broodbakmachine verdeelt de verschillende ingrediënten gelijkmatig – dat is van essentieel belang voor perfecte resultaten. Daarnaast heeft de SD-ZB2512 een dispenser waarmee op het optimale moment gist kan worden toegevoegd. De uitneembare en wasbare rozijnen- en notendispenser voegt ingrediënten op precies het juiste moment in het bakproces toe.

Naast de SD-ZB2512 zijn er nog twee modellen (de SD-2511K en de SD-2511W) verkrijgbaar, in het zwart en wit. De SD-2511W en de SD-2511K hebben dezelfde functies als de SD-ZB2512, maar geen gistdispenser.


0 reacties:

Een reactie posten