FEBO en Sinterklaas hebben de handen ineengeslagen om écht iets vrolijks te bedenken. Speciaal voor deze feestdagen hebben ze de Speculaaskroket bedacht; een kroket met speculaas vulling.
Het lijkt allemaal heel vanzelfsprekend zo'n kroketje uit de muur, maar wat Johan Izaak de Borst deed met FEBO mag gerust pionierswerk genoemd worden. FEBO legt de grondslag voor de landelijke doorbraak van de Amsterdamse kroket. Ontstaan uit 100% passie voor ambacht, weet FEBO met liefde voor het product, de traditie en de mensen achter het merk al sinds 1941 te verrassen met de smaak en de constante kwaliteit van het product. Van oorsprong een echte banketbakker, is niemand anders dan FEBO in staat deze speciale S-vorm te maken. Waarom? Omdat de FEBO kroket ambachtelijk en dagvers is. Wist je bijvoorbeeld, dat FEBO iedere dag zelf verse bouillon trekt van verse groenten, kruiden, specerijen en echt Hollands rundvlees? Dit vormt de basis van de bekende FEBO kroket. Alle kroketten worden dagvers gemaakt, om 12:00 uur liggen de kroketten die 's ochtends met alle aandacht gemaakt worden op alle 66 locaties van FEBO. Verser kan niet! Het eten van een FEBO kroket is een belevenis, door de glimmende ragout en de krakende korst krijg je een glimlach op je gezicht!
Het lijkt allemaal heel vanzelfsprekend zo'n kroketje uit de muur, maar wat Johan Izaak de Borst deed met FEBO mag gerust pionierswerk genoemd worden. FEBO legt de grondslag voor de landelijke doorbraak van de Amsterdamse kroket. Ontstaan uit 100% passie voor ambacht, weet FEBO met liefde voor het product, de traditie en de mensen achter het merk al sinds 1941 te verrassen met de smaak en de constante kwaliteit van het product. Van oorsprong een echte banketbakker, is niemand anders dan FEBO in staat deze speciale S-vorm te maken. Waarom? Omdat de FEBO kroket ambachtelijk en dagvers is. Wist je bijvoorbeeld, dat FEBO iedere dag zelf verse bouillon trekt van verse groenten, kruiden, specerijen en echt Hollands rundvlees? Dit vormt de basis van de bekende FEBO kroket. Alle kroketten worden dagvers gemaakt, om 12:00 uur liggen de kroketten die 's ochtends met alle aandacht gemaakt worden op alle 66 locaties van FEBO. Verser kan niet! Het eten van een FEBO kroket is een belevenis, door de glimmende ragout en de krakende korst krijg je een glimlach op je gezicht!
0 reacties:
Een reactie posten