Subscribe Twitter

dinsdag 1 april 2014

Nieuwe magnetron van Panasonic

Panasonic heeft de NN-CS894S geïntroduceerd, een nieuwe combimagnetron met stoomfunctie. De nieuwe magnetron zit boordevol innovatieve handigheidjes en kookfuncties, waaronder een nieuwe stoomfunctie, en is daarmee perfect voor iedereen die snel en gemakkelijk allerlei gezonde gerechten op tafel wil zetten
De NN-CS894S-magnetron is uitgerust met de nieuwe stoomfunctie van Panasonic. Vanuit een superefficiënte boilereenheid wordt stoom rechtstreeks in het bovenste gedeelte van de magnetron geïnjecteerd. De grillplaat, die de oven in twee helften verdeelt, zorgt ervoor dat de stoom zich niet door de hele magnetron verspreidt.
Naast de nieuwe stoomfunctie biedt de NN-CS894S ook een groot aantal andere bereidingsmodi, zoals een convectieoven van 1350 W, een grill van 1300 W, een magnetron van 1000 W en een ontdooistand. Of het nu gaat om het bakken van een cake, het grillen van worstjes of het ontdooien van gehakt, de nieuwe magnetron van Panasonic levert keer op keer uitstekende resultaten.
Dankzij de twee roosters van de NN-CS894S wordt de ruimte optimaal benut en kan er op twee standen tegelijkertijd voedsel worden bereid. De geïntegreerde ventilator laat de hete lucht door de hele oven circuleren voor een sneller en gelijkmatiger resultaat - ideaal om vlees te braden of grotere gerechten te bereiden.


0 reacties:

Een reactie posten