Subscribe Twitter

donderdag 18 juli 2013

Zomerse aanwinst: Pineapple Fusion

Om onafhankelijk van het weer altijd van een zomers gevoel te genieten, komt Bacardi met Pineapple Fusion. Een tropische ananas rum met een twist van kokos, die met veel ijs en sinas als mixdrank wordt gedronken. De nieuwe rum met frisse smaak is eerder dit jaar met veel succes in de Verenigde Staten gelanceerd en start nu zijn kennismaking met het Europese continent in Nederland.
Mixdrankjes zijn zeer geliefd in Nederland; één op de drie Nederlanders heeft altijd sterke drank in huis om een mixdrankje te maken. Rum wordt gezien als meest favoriete alcoholische drank om mee te mixen (17,5%) en wordt in populariteit gevolgd door vodka (8,3%) en whisky (4,3%). Mixdrankjes hebben een tropisch imago; bijna de helft van de Nederlanders (43,9%) associeert mixdrankjes met de zomer en vakantie. Dit blijkt uit onderzoek naar drinkgewoonten onder ruim 1000 Nederlanders, uitgevoerd door Panel Wizard.
Bacardi Pineapple Fusion is onderdeel van de bekende Bacardi Flavoured Rum range. Deze bestaat uit Bacardi Limón, Bacardi Razz en Bacardi Dragonberry. Bacardi Pineapple Fusion wordt gedronken met sinas en veel ijs. Voor de finishing touch wordt de mix gegarneerd met een stukje ananas en ananasblad. Deze zomerse rum zit in een fles van 0,7 liter, bevat 32% alcohol en is verkrijgbaar bij de slijterij en in horecagelegenheden. Bacardi Pineapple Fusion staat niet alleen voor het ultieme zomerse gevoel, maar ook voor feesten en poolparties. Tijdens de introductiecampagne laten Poolguards op verschillende plekken in het land zien hoe je op een feestelijke en verantwoorde wijze (pool)parties kan vieren.

0 reacties:

Een reactie posten